Jednokrevetna soba

 
image

Vila Apolo sadrži jednu jednokrevetnu sobu. Soba je klimatizovana a sadrži kupatilo, zvučno izolovane prozore i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Sredstva za ličnu higijenu i fen su na raspolaganju gostima.

Detaljnije
 

Standardna dvokrevetna soba

 
Dvokrevetna soba u vili Apolo

Vila Apolo sadrži tri standardne dvokrevetne sobe sa bračnim ležajem. Sobe su klimatizovane, imaju prostrano kupatilo, zvučno izolovane prozore i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Sredstva za ličnu higijenu su na raspolaganju gostima.

Detaljnije
 

Studio - Apartman

 
Studio - Apartman

Vila Apolo sadrži dva luksuzna studio apartmana u kojima se nalazi dnevni boravak i odvojeni deo sa francuskim ležajem. Studio apartmani su klimatizovani a u sklopu se nalazi kupatilo, zvučno izolovani prozori i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Sredstva za ličnu higijenu isu na raspolaganju gostima.

Detaljnije
 

Family - Apartman

 
Family - Apartman

Vila Apolo sadrži jedan luksuzni family apartman čiiji kapacitet je 6 osoba. Apartman je klimatizovan a u sklopu se nalazi garnitura za sedenje, stol za ručavanje, kuhinja (frižider, šporet, sudopera), kupatilo, zvučno izolovani prozori i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Sredstva za ličnu higijenu su na raspolaganju gostima.

Detaljnije
 

Trokrevetna soba

 
Trokrevetna soba u vili Apolo

Vila Apolo sadrži jednu trokrevetnu sobu sa dva odvojena ležaja - bračni ležaj + krevet za jednu osobu. Soba je klimatizovana, ima prostrano kupatilo, zvučno izolovane prozore i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Sredstva za ličnu higijenu su na raspolaganju gostima.

Detaljnije
 

Lobby bar

Vila poseduje sopstveni lobby bar, koji je namenjen isključivo gostima vile i može da primi 50 gostiju.

Lobby bar je prijatno mesto u kome se gosti mogu osvežiti omiljenim pićem ili pročitati dnevnu štampu, a veoma je prilagođen potrebama održavanja seminara, prezentacija, press konferencija i sličnim namenama.

Usluge Vila Apolo

 • Noćenje sa doručkom +

  Nudimo Vam smeštaj na bazi noćenja sa doručkom u sobama i apartmanima. Sve smeštajne jedinice opremljene su sa klima uredjajem, centralnim grejanjem, TV-om, besplatnim internetom i kupatilom. Doručak se služi u lobby baru u vremenu od 07-10h. Aperitiv bar je zatvorenog tipa a na usluzi gostima je od 07-23h.
 • Dnevni odmor 12-18h +

  Usluga dnevnog odmora u dvokrevetnoj sobi sa bračnim ležajem na raspolaganju je svakog dana u vremenu od 12-18h. Besplatan parking. Cena 2.400,00 dinara Telefon za rezervacije 011 41 43 400
 • Vikend u Beogradu +

  U mogućnosti smo da našim gostima organizujemo kombinovane vikend ili višednevne aražmane za boravak u Beogradu u kombinaciji sa drugim turističkim destinacijama Srbije ( Novi Sad, Zlatibor, Vrnjačka Banja, Mokra Gora, Guča...). Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona ili e-mail-a.
 • Avio transfer +

  U mogućnosti smo na zahtev gostiju obezbediti uslugu prevoza aerodrom Nikola Tesla - Vila Apolo - aerodrom Nikola Tesla. Cena prevoza u jednom pravcu je 1.000,00 RSD. Za više informacija i rezervacije prevoza, kontaktirajte nas putem telefona ili e-mail-a.
 • Catering +

  U mogućnosti smo na zahtev gostiju obezbediti usluge catering-a sa posluženjem u lobby baru ili u sobama i apartmanima. Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona ili e-mail-a.
 • Rent-a-car +

  U mogućnosti smo na zahtev gostiju obezbediti usluge rent-a-car sa preuzimanjem i predajom vozila u našem objektu. Za više informacija o raspoloživosti i cenama voznog parka, kontaktirajte nas putem telefona ili e-mail-a.
 • 1
Beogradska razglednica Kalemegdan, Hram Svetog Save, Knez Mihajlova...
 • KupaliÅ¡te Ada ciganlija
 • Ulica Kneza Mihajla
 • Kalemegdanska tvrÄ‘ava
 • Noćni život Beograda
 • Srpska kuhinja
 • Hram Svetog Save
 • Skadarlija - boemska četvrt
 • Tura brodom Sirona